Inchiriere Peugeot Boxer

Clasa: Van
Carburant: Diesel
Cutie Viteze: Manual
Consum Carburant: 8-9 l/100 km
Capacitate Pasageri: 3
Capacitate motor: 2200 cmc
Bagaj max: 5
Usi: 5
Pret de la: 45,00 EUR / zi
Depozit: 300,00 EUR
Kilometri: Nelimitat
Informatii Aditionale
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Geamuri Electrice
  • Inchidere Centralizata
  • Pilot Automat
  • Servodirectie

Peugeot Boxer de inchiriat Cluj Napoca

Peugeot Boxer este o duba de transport marfuri ideala pentru a fi inchiriata de catre persoane care vor sa o foloseasca in acest sens. Trebuie sa te muti dintr-un cartier in altul sau dintr-o zona in alta si nu vrei sa platesti sume exorbitante firmelor dedicate, ai nevoie sa transporti diferite marfuri dintr-un loc in altul? Peugeot Boxer este masina ideala pentru astfel de ajutor. Motorul diesel de 2,2 litri si cei 120 de cai putere ai acestui VAN, te vor ajuta sa iti transporti obiectele ce nu mai suporta amanare.

Acest model de duba, fabricata de francezii de le Peugeot, numita Boxer, va ofera 3 locuri pe scaunele din fata (sofer + 2 persoane) si un spatiu urias in spate. VAN-ul beneficiaza de un cumul de dotari necesare pentru o munca usoara, astfel, putem regasi: geamurile electrice, computer de bord, servodirectie, inchidere centralizata, dar si airbaguri in caz de accident. Pentru mai multe informatii legate de inchirierea acestei dube in Cluj Napoca, nu ezitati sa ne contactati.

Doresti sa transporti persoane si nu marfa? Alege sa inchiriezi VW Transporter, vezi pagina.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere Peugeot Boxer Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Peugeot Boxer in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Peugeot Boxer 69 EUR 56 EUR 50 EUR 45 EUR 300 EUR

 

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Peugeot Boxer.

inchiriere duba transport marfa cluj