Inchiriere Volkswagen T6

Clasa: Van
Carburant: Diesel
Cutie Viteze: Manual
Consum Carburant: 7-9 l/100km
Capacitate Pasageri: 9
Capacitate motor: 2000 cmc
Bagaj max: 4
Usi: 5
Varsta minima Sofer: 24
Pret de la: 50,00 EUR / zi
Depozit: 400,00 EUR
Kilometri: Nelimitat
Informatii Aditionale
  • ABS
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Geamuri Electrice
  • Inchidere Centralizata
  • Pilot Automat
  • Servodirectie
  • Sistem Audio

Volkswagen T6 de inchiriat Cluj Napoca

Ai nevoie de un VAN pentru transportul mai multor persoane intr-un anumit interval de timp? Iti recomandam sa inchiriezi acest Volkswagen Transporter T6, cel mai nou model de VW Transporter, care iti va oferi tot confortul, atat tie ca si sofer prin intermediul numeroaselor dotari care te vor asista in timpul sofatului, cat si pasagerilor tai care vor beneficia de scaune confortabile, geamuri mari ce confera accesul usor la peisajele din jur. Clima de asemenea extrem de eficienta atat pentru pasagerii din spate, cat si pentru cei din fata, inclusiv sofer, astfel, inchirierea unui astfel de Transporter este facila si in sezonul cald, cat si in sezonul rece.

Firma ProRentACar iti ofera in Cluj Napoca servicii de inchiriere a masinilor din flota proprie, astfel tu vei intra in posesia autovehiculului inchiriat in orice locatie aleasa din municipiu, urmand sa te poti deplasa la libera alegere cu ea pe teritoriul Romaniei. Soferii trebuie sa aiba permis de conducere valabil pentru categoria de autovehicul in care se incadreaza masina inchiriata, pe care-l prezinta in momentul inchirierii, dar sunt si direct raspunzatori de vehicul si toti pasagerii din el pe durata contractului de inchiriere.

Ai nevoie sa transporti marfa cu o duba/Van inchiriata? Peugeout Boxer este potrivit pentru tine.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere Volkswagen T6 Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Volkswagen T6 in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Volkswagen T6 80 EUR 65 EUR 58 EUR 50 EUR 400 EUR

 

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Volkswagen T6.

inchiriere duba transport persoane