Beneficii inchiriere

Numeroase avantaje si beneficii la inchirierea unei masini

Compania noastra ofera servicii de inalta calitate, avand o flota auto moderna si diversificata de masini de inchiriat. Poti alege de la noi modele auto de oras: hatchback si coupe, masini de familie: break, berline si SUV-uri spatioase si puternice, dube sau VAN-uri: pentru transport persoane si pentru transport marfa.

Astfel ai la dispozitie masina care se potriveste nevoilor tale. Toate masinile sunt in stare perfecta de functionare, echipa noastra verifica in service autorizat fiecare masina inaintea oricarei inchirieri. De asemenea, un aspect foarte important din lista de beneficii, este faptul ca fiecare masina are parte de curatare interioara chimica si curatare exterioara cu spuma activa si ceara dupa fiecare inchiriere.

Mai jos regasiti si alte avantaje extra pe care le obtineti alegand serviciile ProRentACar Cluj Napoca:

Masini bine intretinute

Ne angajam sa oferim spre inchiriere doar masini curate, impecabile, foarte bine intretinute.

Auto la schimb

In cazul unui eveniment neplacut, iti oferim posibilitatea de a inlocui masina inchiriata, astfel incat sa iti poti continua activitatea.

Doar masini cu aer conditionat

Calatoresti in deplin confort, indiferent de masina pe care doresti sa o inchiriezi. Toate masinile noastre au aer conditionat.

Masini verificate tehnic

Verificam din punct de vedere tehnic masinile din parc inainte de fiecare livrare, pentru a ne asigura ca sunt in perfecta stare.

Returnarea garantiei pe loc

Iti returnam garantia pe loc, imediat dupa livrarea masinii, indiferent daca ai achitat cash sau cu card de debit sau card de credit.

Consultanta gratuita

Iti oferim consiliere pentru utilizarea masinilor si iti stam gratuit la dispozitie cu informatii pe toata perioada de inchiriere.

INTOTDEAUNA LA DISPOZITIA CLIENTILOR NOSTRI! AVEM PROGRAM NON STOP SI VA STAM LA DISPOZITIE CHIAR SI IN WEEKEND.

OATE MASINILE OFERITE SPRE INCHIRIERE SUNT TESTATE SI VERIFICATE DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC SI ESTETIC.

MASINILE SUNT PREGATITE SI TE ASTEAPTA SA PLECI LA DRUM. NE-AM OCUPAT DEJA DE ROVIGNETA, CASCO SI RCA.

ITI OFERIM POSIBILITATEA DE A INCHIRIA ECHIPAMENTE SI ACCESORII

Rezerva acum sau contacteaza-ne pentru o oferta personalizata