Pentru ca se apropie luna reducerilor ne-am gandit sa iti oferim cateva sugestii pentru a obtine cele mai bune preturi la masini de inchiriat in Cluj Napoca.

Pro Rent a Car vine in intampinarea ta cu o serie de reduceri care te ajuta sa obtii un pret mai bun atunci cand vrei sa ai parte de o masina pe o perioada limitata de timp cu un buget limitat. Oferta noastra include discount-uri substantiale atat la masini de lux, cat si la masini ieftine de inchiriat.

Cum obtii discounturi majore pentru inchirierea unei masini?

Poti sa obtii discounturi majore pentru inchirierea unei masini, discounturi cuprinse intre 10 % si 40 %.

Oferta vine in intampinarea ta daca intentionezi sa inchiriezi o masina pentru o perioada mai mare de timp.

In aceasta categorie de discounturi si reduceri intra atat masini din categoria low cost, cat si masini de lux.

Astfel, toti clientii nostri, indiferent de buget si preferinte, pot beneficia de discounturi procentuale la inchirierea masinilor.

Cat la suta poti obtine discount in functie de automobilul ales?

In functie de automobilul ales Pro Rent a Car Cluj Napoca ofera urmatoarea grila de discounturi prezentata in tabelul de mai jos.

Masina Pret inchiriere 1 -3 zile Pret inchiriere 21+ zile Discount pana la:
Dacia Logan 22 euro / zi 13 euro / zi 40.91%
VW Transporter T6 80 euro / zi 50 euro / zi 37.50%
Seat Leon 36 euro / zi 23 euro / zi 36.11%
Opel Insignia 59 euro / zi 38 euro / zi 35.59%
Dacia Duster 60 euro / zi 39 euro / zi 35.00%
Nissa QashQai 69 euro / zi 45 euro / zi 34.78%
Peugeot Boxer 69 euro / zi 45 euro / zi 34.78%
Ford Fiesta 29 euro / zi 19 euro / zi 34.48%
Peugeot 207 29 euro / zi 19 euro / zi 34.48%
Seat Ibiza 29 euro / zi 19 euro / zi 34.48%
AUDI A6 90 euro / zi 59 euro / zi 34.44%
VW Passat 56 euro / zi 37 euro / zi 33.93%
Ford Focus 30 euro / zi 20 euro / zi 33.33%
Opel Corsa 27 euro / zi 18 euro / zi 33.33%
VW Polo 25 euro / zi 17 euro / zi 32.00%

Cel mai mare discount oferit este pentru Dacia Logan, de peste 40% din costul de inchiriere pe zi, in cazul in care rezervi masina pentru o perioada mai mare de 21 de zile. Mai multe detalii despre grila de discount oferita pentru Dacia Logan puteti sa gasiti aici.

Discounturi la inchirierea masinilor

reduceri pret inchiriere masini cluj
Asa cum evidentiam si mai sus, in grila noastra de discount sunt cuprinse si masini premium. Astfel, poti sa inchiria Audi A6, Opel Insignia sau Nissan QashQai cu un discount de ~35 %.

Tot in acest segment se inregistreaza cel mai mare discount valoric pentru o singura zi de inchiriere. Alege Audi A6 pe o perioada mai mare de 21 de zile si iti oferim o reducere 31 de euro la pretul de inchiriere pentru fiecare dintre zile! Pentru a descoperii mai multe reduceri oferite de ProRentACar pentru masinile premium, citeste acest articol: Reduceri pentru inchirierea masinilor de lux.

Pentru mai multe detalii despre discounturile si reducerile de care puteti beneficia contacteaza-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon 0735 024 024 si 0732 833 339, program Non-Stop.

Urmareste blogul nostru si pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate reducerile pe care ProRentACar le ofera clientilor sai, dar si diferite oferte sezoniere.