Te deplasezi din Cluj Napoca in scop de afaceri sau chiar si intr-o calatorie de vacanta si ai nevoie de o masina mai luxoasa? Citeste mai departe si afla cum poti beneficia de multiplele reduceri si bonusuri pentru a plati cat mai putin pentru perioada mai lungi de timp.

Reduceri de pret la inchirierea unei masini de peste 35%

Daca raspunsul la aceasta intrebare este da, Pro Rent A Car Cluj Napoca iti ofera solutia potrivita nevoilor tale, pentru a te deplasa intr-o masina de lux, potrivita pentru intalnirile de afaceri, la un pret excelent, gandit pentru nevoile tale. Astfel, am pregatit cateva masini de lux de inchiriat, mai exact 3 optiuni, la un pret foarte bun si cum poti beneficia de reduceri de pret si cele mai bune oferte. Ramai cu noi si o sa afli. 🙂

Obtine discount  de 35% la inchirierea unui autoturism de lux Audi A6

audi a6 de inchiriat cu 35% reducere discount bonus voucher

Beneficiaza de un discount de 31 de euro pe zi daca alegi sa inchiriezi un limuzina de lux Audi A6, din anul 2013, pe o perioada mai mare sau egala cu 21 de zile. Astfel, in loc de pretul standard de inchiriere al autoturismului, de 90 de euro/zi, costul pentru inchirierea / zi se va reduce la doar 59 de euro, ceea ce reprezinta un discount de 35% pe fiecare zi de inchiriere.

Pe langa acest discount substantial pe care til oferim, am pregatit pentru tine si alte 2 reduceri de pret:

• In situatia in care ai nevoie sa inchiriezi masina pe aproximativ 9-11 zile, te incurajam sa inchiriezi pe 11 zile. Cum? Pentru 11 zile va trebui sa achiti cu 35 de euro mai putin decat tariful pentru 10 zile, astfel ca, nu iti dam doar o zi gratis, ci si o parte din bani inapoi!
  • La fel vom proceda si pentru cei care vor sa inchirieze masina pentru mai mult timp, de exemplu 3 saptamani. Decat sa inchiriezi masina pe 19 zile, daca o inchiriezi pe 20 de zile iti dam inapoi 55 de euro, iar daca vei alege perioada de 21 de zile vei plati doar 4 euro in plus fata de perioada de 19 zile!

Vezi lista de pret pentru inchirierea unui Audi A6 aici.

Obtine discount 35% la inchirierea unei masini de lux Opel Insignia

opel insignia de inchiriat cu sute de euro discount bonus voucher

Beneficiaza de reducere de pret de pana la 21 de euro/zi daca inchiriezi un autoturism de lux Opel Insignia pe o operioada mai mare sau egala cu 21 de zile. Astfel, in loc de pretul standard de inchiriere al autoturismului pe zi, de 59 de euro, pretul pentru inchirierea/zi va fi DOAR 38 de euro, ceea ce reprezinta un discount de 35%.

Pe langa acest discount substantial pe care il oferim, am pregatit pentru tine si alte 2 promotii:

• In cazul in care doresti sa inchiriezi masina pentru o perioada de 10 zile, iti recomandam sa alegi inchirierea autoturismului pentru 11 zile, deoarece vei beneficia de un pret total mai mic cu 7 euro.
  • De asemenea daca daca alegi sa inchiriezi masina pentru 19 zile vei iesi mai scump cu 57 de euro (pret total) decat daca ai lege perioada de 20 de zile si respectiv cu 19 euro mai scump fata de 21 zile. Practic daca alegi sa inchiriezi masina pentru 19 zile, poti alege sa primesti o zi cadou (20 de zile) si 57 de euro inapoi sau doua zile cadou (21 de zile) si 19 euro inapoi.

Alege perioada inteligent si beneficiezi de reduceri substantiale! Vezi lista de pret pentru inchirierea unui Opel Insignia aici.

Obtine discount 35% la inchirierea unui autovehicul de lux Nissan Qashqai

nissan qashqai de inchiriat cu sute de euro discount bonus voucher

Beneficiaza de un pret redus cu 24 de euro pe zi daca inchiriezi un autovehicul de lux Nissan Qashqai pe o perioada mai mare sau egala cu 21 de zile. Astfel, in loc de pretul standard de inchiriere al autoturismului, de 69 de euro/zi, costul pentru inchirierea/zi va fi DOAR 45 de euro, ceea ce reprezinta un discount de 35%.

• Ai nevoie de un SUV puternic si impunator pentru o perioada de 10 zile? Iti dam o zi bonus (11 zile) si 10 euro inapoi ca sa ii cheltui exact cum iti doresti.
  • Doresti o perioada mai lunga de inchiriere, cum ar fi 19 zile? Iti recomandam sa alegi 20 sau 21 de zile, deoarece pentru oricare dintre cele doua perioada vei plati mai putin cu 50 de euro, repectiv cu 5 euro, decat pentru perioada de 19 zile. Banii acestia ii poti pastra pentru calatoriile tale si beneficiezi si de una sau doua zile bonus, 20 sau 21 zile la pret de 19 plus bani in plus in portofelul tau!

Vezi lista de pret pentru inchirierea unui Nissan Qashqai aici.

Suntem siguri ca iti suna foarte bine toate aceste discounturi. O oferta complet inedita, in care ai oportunitatea de a plati mai putin pentru mai multe zile, ba chiar sa primesti si banii inapoi daca alegi mai multe zile de inchiriere, pe langa discounturile in functie de numarul de zile.

Nota:

1. Ca sa beneficiezi de toate aceste reduceri nu trebuie sa prezinti nici un Voucher, Cupon, Cod si asa mai departe. Operatorii nostrii iti vor comunica pretul cu toate bonusurile si reducerile incluse chiar daca nu stii de aceste oferte;

2. Te incurajam sa verifici aceste discounturi in tabelul grafic prezent pe pagina fiecarei masini si sa alegi cea mai buna oferta pentru tine;

3. Pentru perioade mai mari de 30 de zile poti cere o oferta personalizata fata de preturile deja reduse si afisate pe site.

Ne poti contacta la telefoanele 0735 024 024 si 0732 833 339 (apelabile de pe telefonul mobil printr-o simpla atingere).

Recomanda si distribuie acest articol, prietenilor tai care obisnuiesc sa inchirieze masini ca sa stie sa beneficieze de aceste reduceri

Urmareste in continuare blogul nostru pentru a afla cele mai noi stiri din domeniul Rent A Car, promotii, reduceri si oferte pe care le poti obtine atat daca inchiriezi o masina de lux, cat si daca apelezi la o solutie de buget.