Cluj – Napoca a devenit in ultimii ani un centru de business important al Romaniei, acesta dezvoltandu-se de la an la an si impulsionand astfel mediul de afaceri sa dezvolte tot mai mult aceasta zona a tarii.

Un pas absolut necesar dezvoltarii mediului de afaceri, a business-urilor dezvoltate in Cluj Napoca, sunt meeting-urile pentru stabilirea relatilor, identificarea factorilor si alte elemente premergatoare dezvoltarii si functionarii unei companii.

Asa cum spuneam, tot mai multe business-uri se dezvolta in Cluj Napoca, tot mai multi oameni de afaceri calca pragul acestui oras in cautarea unor parteneri locali. De cele mai multe ori metoda aleasa pentru a calatorii spre Cluj Napoca este cu avionul. Traim in secolul vitezei, iar in afaceri timpul costa bani. Astfel, cea mai mare parte a oamenilor de afaceri prefera sa aleaga acesta metoda pentru a calatorii.

Inchirieri masini aeroport Cluj

Daca ati ajuns in Aeroportul International Avram Iancu Cluj pentru o calatorie de afaceri care se va extinde pe parcursul mai multor zile, cu siguranta ve-ti avea nevoie de o masina pentru a va deplasa. O solutie foarte accesibila si la indemana dumneavoastra este sa inchiriati o masina chiar de la aeroport. Veti avea parte de masina dorita imediat ce ati ajuns in aeroport fara costuri mari si fara alte inconveniente ce pot aparea la alte metode de deplasare.

inchirieri auto aeroport cluj non stop

Avantaje inchirieri masini aeroport cluj

PRO RENT A CAR CLUJ NAPOCA va pune la dispozitie masini de inchiriat in Cluj la aeroport la preturi foarte bune. Avantajul este ca va vom oferii masina dorita chiar in momentul cand dumneavoastra ati facut rezervarea, la ora exacta, ora aterizarii avionului dvs., masina va va astepta la aeroport.

Prin intermediul formularului de rezervare, dumneavoastra puteti face o comanda si sa selectati preluarea masinii de la aeroport. Avem la dispozitie o gama complexa de masini,  veti putea alege ce tip de masina credeti ca se potriveste nevoilor dumneavoastra. O lista completa cu masini de inchiriat, aici, in Cluj Napoca si la aeroport.

Un alt avantaj este faptul ca masina inchiriata se poate preda tot la aeroport. Astfel, cand calatoria de afaceri s-a incheiat si urmeaza sa va intoarceti acasa, masina poate fi predata atat la aeroport, cat si in alt loc din Cluj Napoca, locatia fiind la alegerea dumneavoastra.

Desigur, serviciul de inchirieri auto aeroport Cluj – Napoca este disponibil pentru oricine. Asfel, nu doar daca esti intr-o calatorie de afaceri iti putem pune la dispozitie o masina chiar la aeroport, oricare ar fi motivul calatoriei tale, te asteptam cu mare drag in cazul in care ai nevoie sa inchiriezi o masina, chiar din fata Aeroportului International Avram Iancu Cluj.

Pentru mai multe detalii despre masini de inchiriat la aeroport in Cluj va stam la dispozitie oricand la numerele de telefon 0735 024 024 si 0732 833 339.