Dorinta inchirierii unei masini este generata adeseori de o nevoie nu de un moft. Cu siguranta fiecare dintre noi a fost pus in situatia sa calatoreasca intr-o tara straina cu avionul si sa cheltuie o multime de bani pe parcursul vacantei pe transport prin intermediul taxiurilor, mijloacelor de transport in comun, Uber sau altele variante specifice fiecarei destinatii. Inchirierea unei masini poate sa ne scuteasca de o multime de cheltuieli inutile si in acelasi timp sa ne ofere un confort sporita si o flexibilitate de care avem atata nevoie.

Majoritatea romanilor privesc inchirierea unei masini in primul rand din punct de vedere financiar, asa ca ne-am gandit sa va propunem o lista cu masinile care v-ar costa foarte putin ca sa le inchiriati.

Top 3 cele mai ieftine masini de inchiriat din Cluj Napoca

In urma unei analize a ofertei de masini de inchiriat din Cluj Napoca, am intocmit un Top ale celor mai ieftine 3 masini de inchiriat in Cluj Napoca. Astfel, in paragrafele urmatoare o sa prezentam pretul de inchiriere pentru aceste masini, caracteristicile si cateva ponturi pentru inchirierea unei masini ieftine in orasul Cluj Napoca.

In continuare va oferim o multime de detalii despre discounturile pe care le puteti primi atunci cand alegeti sa inchiriati o masina.

Dacia Logan de inchiriat – 13 euro/zi – peste 40% discount

Care este cea mai ieftina masina de inchiriat din Cluj Napoca si cat ma costa? Pretul de inchiriere a unui autoturism Dacia Logan porneste de la 13 euro/zi, acesta fiind pretul cel mai mic, de care puteti beneficia in care este integrat discountul de 40%. Mai jos se regaseste grila de preturi:

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Dacia Logan 22 EUR 18 EUR 16 EUR 13 EUR 100 EUR

Dupa cum observam putem sa inchiriem o masina Dacia Logan si sa obtinem un discount de peste 40% in cazul in care perioada pentru care faceti perioada de inchiriere a Daciei Logan este mai mare de 21 de zile.

Pe langa avantajul pretului, trebuie precizate si urmatoarele caracteristi ale masinii Dacia Logan: viabila, spatioasa, ofera o capacitate de 5 locuri pentru pasageri si un portbagaj suficient de incapator pentru a face fata unui volum considerabil de bagaje. Cu siguranta, cand vine vorba despre Dacia Logan, raportul calitate pret primeaza in fata confortului oferit de masinile de inchiriat de lux.

Grafic pret inchiriere Dacia Logan pe 31 de zile

grafic pret inchiriere dacia logan pe 31 de zile

Dupa cum se poate observa din graficul anterior, datorita ofertei si discounturile acordate de ProRentACar, exista perioade in care este mai avantajos sa inchiriati pe mai multe zile, beneficiand de un cost total mai mic. De exemplu, primul astfel de prag este pentru inchirierea pe 10 sau 11 zile. Alege oferta pe 11 zile si vei plati mai putin! In aceeasi situatie se afla si persoanele care vor sa inchirieze Dacia Logan pana la 20 de zile. Aceasta oferta va ofera costuri mai mici daca alegeti sa inchiriati pe 21, 22, 23, 24 de zile, pretul pentru 25 de zile fiind doar cu 5 euro mai mare decat cel pentru 20 de zile. Profita de aceste discounturi si alege sa fii informat cand intentionezi sa inchiriezi o masina.

Atentie!!! Nu la toate firmele de inchirieri auto Dacia Logan este atat de ieftina sau cea mai ieftina din oferta. Adesea motivele pentru care Dacia Logan este oferita spre inchiriere la un pret mai mare tin de business. Dacia Logan fiind o masina cautata pentru a fi inchiriata si fiind perceputa de oameni ca fiind una dintre cele mai ieftine din orice oferta. In acest sens unele firme au inceput sa profite de pe urma clientilor, ridicand preturile inchirierii unui Logan pana la 25 de euro pe zi. Alege cu mare atentie firma cu care vrei sa colaborezi si verifica costurile tale!

VW Polo de inchiriat – 17 euro/zi

A doua masina ieftina de inchiriat care face parte din topul nostru este VW Polo. Pentru un autoturism de acest tip pretul de inchiriere pentru o zi porneste de la 17 euro/zi si poate ajunge pana la 25 de euro. Mai jos este reprezentata grila de preturi perceputa pentru inchirierea unui VW Polo.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
VW Polo 25 EUR 20 EUR 18 EUR 17 EUR 100 EUR

O masina de oras, usor de manevrat, dar suficient de puternica pentru a face fata provocarilor traficului din Cluj Napoca. Consumul redus de combustibil si faptul ca este mica, deci usor de parcat in locurile stramte sunt doua argumente de baza in alegerea acestui autovehicul. Pe langa aceste avantaje, VW Polo vine si cu o serie de dotari necesare, asa cum suntem obisnuiti de oricare dintre automobilele Volkswagen.

Grafic pret inchiriere VW Polo pe 31 de zile

grafic pret inchiriere vw polo pe 31 de zile

Urmarind graficul putem observa cat de ieftin este sa inchiriezi un VW Polo de la o firma ce ofera discounturi reale de pana la 33%. La fel ca in cazul Daciei Logan si pentru inchirierea unui VW Polo se pot observa doua perioade in care este mai avantajos sa inchiriam pe mai multe zile decat pe mai putine. Pretul de inchiriere pentru 11 zile este de 198 de euro, iar pentru 10 zile este de 200 de euro. Cea de a doua perioada este marcata de zilele 20 si 21, fiind mai avantajos sa inchiriam pentru 21 de zile, platind cu 3 euro mai putin decat daca am inchiria pe 20 de zile.

Opel Corsa de inchiriat – 18 euro/zi

Top-ul nostru se incheie cu Opel Corsa, o masina excelenta, cu un pret de inchiriere excelent. Astfel, putem inchiria un Opel Corsa pentru mai multe zile, avand un pret ce proneste de la 18 euro/zi si ajunge pana la 27 de euro/zi.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Opel Corsa 27 EUR 22 EUR 20 EUR 18 EUR 100 EUR

Opel Astra, la fel ca si VW Polo este recunoscuta ca fiind o masina foarte buna pentru traficul urban datorita dimensiunilor acesteia, dar si a consumului redus de combustibil aproximativ 5 litri / 100 km in conditiile traficului urban. O masina de clasa mica, cu un design modern potrivita pentru nevoile si bugetul tau.

Grafic pret inchiriere Opel Corsa pe 31 de zile

grafic pret inchiriere opel corsa pe 31 de zile

Conform graficului, discounturile cele mai bune la inchirierea unui Opel Corsa sunt in zilele 10, 20 si 21. Astfel, inchirierea acestui autovehicul devine mult mai ieftina, mai rentabila, pentru o perioada de 10 zile, decat pe o perioada de 9 zile. De asemenea va sugeram sa alegeti sa inchiriati pe 20 si 21 de zile in detrimentul a 18 sau 19 zile, conform datelor din graficul cu reducerile si discounturile pentru inchirierea unui autovehicul.

In concluzie, inchirierea unui autoturism poate sa devina foarta ieftina daca stiti cum sa va planificati zilele pentru care doriti sa inchiriati si stiti sa profitati de discounturile unice ale firmei ProRentACar din Cluj Napoca. Vezi lista completa de reduceri si preturi pentru inchirierea masinilor din Cluj Napoca.

 

Join This Conversation

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.