Inchiriere Audi A6

Clasa: Berlina
Carburant: Diesel
Cutie Viteze: Manual
Consum Carburant: 7-9 l/100 km
Capacitate Pasageri: 5
Capacitate motor: 2000 cmc
Bagaj max: 4
Usi: 5
Pret de la: 59,00 EUR / zi
Depozit: 400,00 EUR
Kilometri: Nelimitat
Informatii Aditionale
  • ABS
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Geamuri Electrice
  • Inchidere Centralizata
  • Pilot Automat
  • Servodirectie
  • Sistem Audio

Audi A6 de inchiriat Cluj Napoca

O masina de lux pentru cei care doresc conditii exceptionale de deplasare. Printre dotarile pe care acest Audi A6, model din anul 2012, le ofera pasagerilor enumeram: sistem navigatie color, integrat in bord, climatronic pe doua zone, incalzire in scaunele din fata, calculator bord, oglinzi exterioare dezaburite si electrice, faruri de ceata care ajuta foarte mult experienta sofatului in conditii meteo nefavorabile, volan reglabin pe inaltime si adancime, inchidere centralizata, control electronic al stabilitatii laterale, scaunele fata sunt reglabile electric, comenzi pe volan, volan acoperit cu piele, schimbator viteze acoperit cu piele, jante din aliaj, centura siguranta in 3 puncte pentru fiecare loc, 10 airbag-uri care garanteaza siguranta pasagerilor si altele. Masina este dotata cu un motor de 1968 ccm, iar consumul pentru 100 de km se situeaza estimativ intre 7 si 9 litri, in functie de conditiile de trafic si drum, dar si de comportamentul soferului in trafic. Astfel, luxul, siguranta si conditiile de deplasare excelente pe care le ofera acest Audi A6, de inchiriat in Cluj Napoca, vin in intampinarea dumneavoastra si ofera o calatorie confortabila, rapida si sigura.  Pretul pentru a inchiria aceasta masina porneste de la 59,00 EUR / zi.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere Audi A6 Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Audi A6 in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Audi A6 90 EUR 74 EUR 65 EUR 59 EUR 300 EUR

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Audi A6.

inchiriere audi a6 cluj