Inchiriere Dacia Duster

Clasa: SUV
Carburant: Diesel
Cutie Viteze: Manual
Consum Carburant: 9-12 l/100 km
Capacitate Pasageri: 5
Capacitate motor: 1500 cmc
Bagaj max: 2
Usi: 5
Pret de la: 39,00 EUR / zi
Depozit: 300,00 EUR
Kilometri: Nelimitat
Informatii Aditionale
  • ABS
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Geamuri Electrice
  • Inchidere Centralizata
  • Pilot Automat
  • Servodirectie
  • Sistem Audio

Dacia Duster de inchiriat Cluj Napoca

In cazul in care doresti sa inchiriezi un SUV, Dacia Duster este masina potrivita pentru nevoile tale. Dacia Duster are un nivel de echipare 4×4, astfel fiind potrivita pentru toate categoriile de drumuri, in corelatie cu alte caracteristici care favorizeaza traseele mai dificile, montane, precum: garda la sol ridicata (210 mm), unghiuri de trecere importante (unghi de atac de 30° si unghi de degajare de 36°), cutia de viteze în 6 trepte va ajuta sa nu supraincalziti motorul dar si sa profitati de intreaga putere a masinii chiar si dupa viteza de 100 km/h. Cu o prima viteza scurta (5,79 km/h pentru 1000 tr./min), permite deplasarea cu o viteza redusa cand intalneste teren accidentat si demaraj usor in momentul cand masina este incarcata sau intr-o rampa extrem de abrupta. Acest model de Dacia Duster, pe care-l oferim spre inchiriere in Cluj Napoca, vine echipat cu un motor de 1500 ccm, diesel, iar consumul estimat pentru 100 de km se situeaza intre 9 si 12 litri.

Masina vine si cu alte dotari, foarte utile, precum: bare de pavilion longitudinale, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, radio 2 DIN: CD MP3 2x15W cu satelit de comanda pe volan, priza Jack, USB, Bluetooth, alerta sonora si vizuala a prinderii centurii de siguranta pentru sofer si pasagerul din dreapta, afisaj temperatura exterioara, aer conditionat si altele. Pe langa aceste dotari, un mare avantaj al acestui autovehicul este dat de faptul ca portbagajul masini este generos, oferind posibilitatea depozitarii a doua bagaje mari, echivalentul a 475 litri.

Pretul de inchiriere pentru Dacia Duster porneste de la 39 EURO / zi. Contacteaza-ne folosind informatiile din partea de jos a paginii.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere Dacia Duster Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Dacia Duster in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Dacia Duster 60 EUR 49 EUR 44 EUR 39 EUR 200 EUR

 

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Dacia Duster.

inchiriere dacia duster cluj