Inchiriere Dacia Logan

Carburant: Benzina
Capacitate motor: 1400 cmc

Dacia Logan de inchiriat Cluj Napoca

Dacia, in colaborare cu firma franceza producatoare a vehiculelor Renault, a inceput o colaborare ce avea sa devina longegiva, iar primul pas a fost lansarea in data de 2 iunie 2004 la Salonul Auto de Paris, a primului model Dacia Logan, acesta fiind pus in vanzare in 1 septembrie al aceluiasi an. Pe platforma acestui autovehicul au fost realizate si urmatoarele modele de la catre uzinele Dacia din Romania. In toamna anului 2010, Loganul a trecut prin numeroase modificari, ajungand la impresionanta cifra de 1 milion de unitati vandute in intreaga lume. Aceasta cifra se datoreaza raportului calitatite pret impecabil al masinii, dar si al designului modern, mereu in tendinta cu trendurile, astfel pastrandu-se in fruntea masinilor din aceeasi clasa si acelasi buget.

In cazul in care doresti sa inchiriezi o masina ieftina in Cluj Napoca, practic in orice locatie din Cluj Napoca, venim in intampinarea ta cu cea mai fiabila solutie si potrivita nevoilor tale, Dacia Logan. Un raport calitate/pret excelent, atat la achizitie, cat si la inchiriere (13 euro/zi), o masina extrem de rentabila pentru a fi inchiriata atat pe perioade mai lungi de timp cat si pe perioada mai scurte de timp. Doresti sa inchiriezi o masina utila, sigura, in perfecta stare de functionare pentru mii de kilometrii? Contacteaza-ne prin intermediul informatiilor de mai jos.

Pret inchiriere Dacia Logan Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Dacia Logan in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Dacia Logan 22 EUR 18 EUR 16 EUR 13 EUR 100 EUR

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Dacia Logan.

inchiriere dacia logan