Inchiriere Ford Fiesta

Clasa: Hatchback / Coupe
Carburant: Diesel
Cutie Viteze: Manual
Consum Carburant: 5-6 l/100km
Capacitate Pasageri: 5
Capacitate motor: 1400 cmc
Bagaj max: 1
Usi: 5
Pret de la: 19,00 EUR / zi
Depozit: 300,00 EUR
Kilometri: Nelimitat
Informatii Aditionale
  • ABS
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Geamuri Electrice
  • Inchidere Centralizata
  • Pilot Automat
  • Servodirectie
  • Sistem Audio

Ford Fiesta de inchiriat Cluj Napoca

In cazul in care doresti sa inchiriezi un model de masina hatchback, fiabila si usoara, la un pret excelent, Ford Fiesta este masina recomandata criteriilor tale. Cu o capacitate de 5 pasageri, motor de 1400 ccm si un consum estimativ de 5 – 6 litri pentru 100 de km, acest model este util si pentru deplasari pe distante mari, dar si pentru deplasari pe distante scurte, in aglomeratia orasului. Dimensiunile acestuia il fac potrivit pentru un mediu dificil de parcurs, fiind usor de manevrat si foarte economic.

Dotarile pe care aceasta masina le are in componenta sunt: ABS, imobilizator electronic motor, lumini de avarie (activare automata la franarea de urgenta), tetiera fata / spate reglabile, airbag sofer, airbag pasager, scaune fata ajustabile in 2 directii, volan reglabil axial si vertical, servodirectie, avertizor lumini aprinse, kit interventie pana, compartiment bagaje iluminat, sistem pornire (-25C’), oglinzi actionate electric, cu lumini de semnalizare integrat.

Pretul de la care porneste inchirerea Ford Fiesta in Cluj Napoca este de 19 euro / zi.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere Ford Fiesta Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Ford Fiesta in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Ford Fiesta 29 EUR 24 EUR 21 EUR 19 EUR 100 EUR

 

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Ford Fiesta.

inchiriere ford fiesta cluj