Inchiriere Ford Focus

Clasa: Break
Carburant: Diesel
Cutie Viteze: Manual
Consum Carburant: 6-8 l/100km
Capacitate Pasageri: 5
Capacitate motor: 1600 cmc
Bagaj max: 4
Usi: 5
Pret de la: 19,69 EUR / zi
Depozit: 300,00 EUR
Kilometri: Nelimitat
Informatii Aditionale
  • ABS
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Geamuri Electrice
  • Inchidere Centralizata
  • Pilot Automat
  • Servodirectie
  • Sistem Audio

Ford Focus de inchiriat Cluj Napoca

In cazul in care intentionezi sa inchiriezi o masina spatioasa, cu un portbagaj generos, Ford Focus Break este modelul ideal. Ai mai multe bagaje in calatoriile pe care intentionezi sa le faci? Portbagajul acesteia cu capacitatea de depozitare de 490 litri, vine in intampinarea ta pentru a putea sa iti ofere spatiul necesar. Scaunele din spate pot fi rabatate, astfel ofera o suprafata mai mare de depozitare.

Pe langa aceasta caracteristica deosebit de importanta, in momentul in care decizi sa inchiriezi Ford Focus Break, in Cluj Napoca, trebuie sa stii ca este echipat cu urmatoarele dotari: airbag-uri frontale, sofer si pasager, ABS(Anti Lock Brake System)+EBD(Electronic Brake Distribution), inchidere centralizata, geamuri fata actionate electric, frane discuri ventilate – fata / tamburi – spate, oglinzi laterale reglabile manual din interior, sistem de pornire de pana la -25C, luneta incalzita, servodirectie, sistem de franare servoasistat, stergator / spalator luneta, consola fata prevazuta cu 2 cupholdere (suport pentru pahare), faruri reglabile electric, torpedou si portbagaj iluminat, bancheta spate rabatabila, fractionata 60 / 40, inele ancorare marfa, copertina spatiu bagaje.

O masina din clasa break, potrivita pentru a fi inchiriata de o persoana ce doreste sa foloseasca masina pentru calatorii cu familia, cu prieteni, in scopuri de afaceri si are nevoie de un spatiu de depozitare al bagajelor si/sau echipamentelor incapator. Preturi fara concurenta la inchirierea unui Ford Focus Break din orice locatie din Cluj Napoca.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere Ford Focus Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Ford Focus in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Ford Focus 30 EUR 25 EUR 22 EUR 20 EUR 100 EUR

 

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Ford Focus.

inchiriere ford focus cluj