Inchiriere Nissan Qashqai

Cutie Viteze: Automatic
Capacitate motor: 2000 cmc

Nissan Qashqai de inchiriat Cluj Napoca

Nissan Qashqai nu poate fi numit doar un SUV, aceasta masina reprezinta o experienta complexa de condus. Lansat la finele anului 2006 de catre firma japoneza Nissan, Qashqai-ul a fost deschizatorul de drumuri al unei noi clase de masini. Acest crossover poate fi inchiriat in Cluj Napoca, pe durata nelimitata, intalnirea se programeaza intr-o locatie exact din Cluj Napoca sau chiar la Aeroportul International din Cluj Napoca. Primul model a rezistat vreme de 7 ani, in perioada 2006 – 2013, cand a fost lansat un model complet nou.

Alege sa inchiriezi un Nissan Qashqai, in cazul in care traseele din urmatoarele zile, cele in care doresti sa inchiriezi SUV-ul, te duc pe diferite carari neasfaltate sau chiar neatinse de picior de om. Fii indraznet, transformati experienta de crossover conducand un Nissan, care iti va satisface toate exigentele. Alege sa inchiriezi pe mai multe zile si beneficiezi, asemenea oricarei altei masini din flota noastra, de o reducere substantiala a pretului de inchiriere. Contacteaza-ne telefonic, la adresa sau prin formular.

Doresti sa inchiriezi o masina cu 5 locuri perfecta pentru o calatorie cu familia sau cu prietenii? Nissan Qashqai este modelul perfect in acest caz. O masina care ofera un spatiu suficient de generos pentru a te simti confortabil si pentru a avea loc de bagaje, iar consumul de carburant este surprinzator de economicos, incadrandu-se la 8 – 9 litri raportat la 100 de km.

Printre dotarile cu care aceasta masina vine echipata se enumera: oglinzi reglabile electric, oglinzi incalzite, proiectoare pentru ceata, geamuri electrice fata si spate, computer bord, scaun sofer reglabil pe inaltime si reglabil lombar, torpedou cu sistem de racire, comenzi pe volan, airbaguri sofer + pasager, laterale + tip cortina, ABS + EBD+ brake assist.

Pret inchiriere Nissan Qashqai Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Nissan Qashqai in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Nissan Qashqai 69 EUR 56 EUR 50 EUR 45 EUR 200 EUR

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Nissan Qashqai.

inchiriere suv de teren cluj