Inchiriere Opel Corsa

Clasa: Hatchback / Coupe
Carburant: Diesel
Cutie Viteze: Manual
Consum Carburant: 5-7 l/100 km
Capacitate Pasageri: 4
Capacitate motor: 1600 cmc
Bagaj max: 1
Usi: 3
Pret de la: 17,69 EUR / zi
Depozit: 300,00 EUR
Kilometri: Nelimitat
Informatii Aditionale
  • ABS
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Geamuri Electrice
  • Inchidere Centralizata
  • Pilot Automat
  • Servodirectie
  • Sistem Audio

Opel Corsa de inchiriat Cluj Napoca

Opel Corsa este o masina din clasa Coupe foarte utila pentru persoanele care au de calatorit mai mult in zona urbana, datorita dimensiunilor ei care iti permit sa te deplasezi pe stradute inguste si sa parchezi in locuri inacesibile altor autovehicule de dimensiuni mai mari. Perfecta pentru conditii de trafic intens datorita usurintei de mobilitate si a consumului redus de combustibil care se incadreaza in intervalul 5 – 7 litri pentru 100 de km. Un motor mic este extrem de avantajos pentru deplasarile prin aglomeratia urbana, deoarece cu ajutorul acestora nu vei avea parte de consumuri mari, precum la masinile din clasele: berlina, break sau chiar SUV.

Astfel, daca ai nevoie de o masina de inchiriat pe care sa o folosesti in mediul urban si scurte deplasari inafara localitatii, Opel Corsa este alegerea perfecta. Opel Corsa poate fi considerata o masina frumoasa si cocheta, extrem de fiabila si avantajoasa in cazul in care nu ai foarte multe bagaje si foarte multi prieteni cu care sa calatoresti. Ai de rezolvat o multime de probleme prin oras zilele acestea? Iti recomandam calduros sa alegi aceasta masina, iar pentru drumurile prin tara, intre orase, cel mai recomandata ar fi o masina cu un motor ceva mai mare.

Inchiriati Opel Corsa in Cluj Napoca la preturi incepand de la 17,69 EUR / zi.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere Opel Corsa Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Opel Corsa in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Opel Corsa 27 EUR 22 EUR 20 EUR 18 EUR 100 EUR

 

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Opel Corsa.
inchiriere opel corsa cluj