Inchiriere Opel Insignia

Clasa: Break
Carburant: Diesel
Cutie Viteze: Automatic
Consum Carburant: 7-9 l/100 km
Capacitate Pasageri: 5
Capacitate motor: 2000 cmc
Bagaj max: 1
Usi: 5
Pret de la: 38,00 EUR / zi
Depozit: 300,00 EUR
Kilometri: Nelimitat
Informatii Aditionale
  • ABS
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Geamuri Electrice
  • Inchidere Centralizata
  • Pilot Automat
  • Servodirectie
  • Sistem Audio

Opel Insignia de inchiriat Cluj Napoca

O masina din clasa celor pretentionsi. O masina cu un motor care raspunde excelent chiar si in turatii joase, o motorizare de 2000 ccm, diesel, cu performante foarte bune. Recomandata pentru cei care doresc ca dotari sistemele de ultima generatie si tinuta pe drum excelenta. Opel Insignia este potrivit atat pentru calatoriile cu familia, datorita spatiului generos al interiorului si de depozitare, cat si pentru calatoriile de afaceri, datorita multitudinii de functii pentru business pe care le ofera. Alegegand pentru inchiriere un Opel Insiginia in Cluj Napoca, vei fi extrem de multumit de raportul calitate pret pe care il primesti la o masina apartinatoare acestei game.

Printre dotarile de care aceasta masina dispune enumeram: ABS cu CBC, frane disc asistate fata-spate, lumini de frana sunt adaptive, servodirectie, scaun sofer reglabil in patru directii, scaun pasager reglabil in 2 directii, inchiderea este centralizata prin telecomanda, geamuri electrice fata, pachet fumatori – scrumiera, bricheta, airbag-uri frontale, laterale pentru scaunele fata, perdea fata-spate, aer conditionat, lampi pentru citit fata – spate, faruri cu halogen, aprinderea automata a fazei scurte la pornirea motorului, deschidere portbagaj electrica / din telecomanda.

Inchiriere Opel Insignia la preturi incepand de la 38,00 EUR / zi.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere Opel Insignia Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Opel Insignia in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Opel Insiginia 59 EUR 48 EUR 43 EUR 38 EUR 200 EUR

 

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Opel Insignia.
inchiriere opel insignia cluj