Inchiriere Peugeot 207

Clasa: Hatchback / Coupe
Carburant: Diesel
Cutie Viteze: Manual
Consum Carburant: 5-6 l/100 km
Capacitate Pasageri: 5
Capacitate motor: 1600 cmc
Bagaj max: 1
Usi: 5
Pret de la: 19,00 EUR / zi
Depozit: 300,00 EUR
Kilometri: Nelimitat
Informatii Aditionale
  • ABS
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Geamuri Electrice
  • Inchidere Centralizata
  • Pilot Automat
  • Servodirectie
  • Sistem Audio

Peugeot 207 de inchiriat Cluj Napoca

O masina mica si functionala, perfecta pentru traficul infernal din orasele mari precum este Cluj Napoca. Chiar daca dimensiunile masinii nu sunt foarte mari, aceasta ofera tot confortul pentru ca 5 pasageri sa calatoreasca in cele mai bune conditii, multumita celor 4 + 1 usi cu care este prevazuta. Astfel, aceasta masina este perfecta pentru deplasarile chiar si la orele de varf, ale diminetii sau dupa amiezei, dar si pentru calatoriile pe distante medii si lungi, impreuna cu familia sau prietenii. Consumul redus este un alt atu pe care il ofera, acesta se situeaza in intervalul 5 – 6 litri pentru 100 de km. Un consum extrem de mic si o masina eficienta, care iti va creste insensizabil cheltuielile de inchiriere care sunt si ele infime.

Peugeot 207 ofera toate facilitatiile si confortul unei masini de inchiriat, iar pretul acesteia porneste de la doar 19,00 EUR / zi. Nu ezita sa ne contactezi in legatura cu informatii suplimentare legate de perioadele de inchiriere, procedura de inchiriere sau altele. Apeleaza-ne folosind numerele de telefon din sectiunea contact.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere Peugeot 207 Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Peugeot 207 in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Peugeot 207 29 EUR 24 EUR 21 EUR 19 EUR 100 EUR

 

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Peugeot 207.

inchiriere ford fiesta cluj