Inchiriere Seat Ibiza

Clasa: Hatchback / Coupe
Carburant: Benzina
Cutie Viteze: Manual
Consum Carburant: 4-8 l/100 km
Capacitate Pasageri: 5
Capacitate motor: 1600 cmc
Bagaj max: 1
Usi: 5
Pret de la: 19,00 EUR / zi
Depozit: 300,00 EUR
Kilometri: Nelimitat
Informatii Aditionale
  • ABS
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Geamuri Electrice
  • Inchidere Centralizata
  • Pilot Automat
  • Servodirectie
  • Sistem Audio

Seat Ibiza de inchiriat Cluj Napoca

O masina ideala pentru cei care doresc sa inchirieze un Hatchback, autovehicul potrivit atat pentru oras cat si pentru deplasarile intre orase pe teritoriul Romaniei. Dimensiunile mici, consumul redus si dotarile pe care aceasta masina le are in componenta o fac ideala pentru traficul aglomerat urban, vei putea sa te strecori cu mare usurinta prin cele mai inghesuite spatii. De asemenea, motorul de 1600 ccm care genereaza un consum aproximativ de 4 – 8 litri este favorabil si pentru deplasarile pe disntate mai lungi, favorizand consumul mic, dar suficient de puternic pentru a reusi sa te deplasezi in timp util si pentru a putea efectua marea majoritate a depasirilor in deplina siguranta.

Autovehiculul are 4+1 usi, astfel iti permite sa iei in calatoriile tale si prietenii/prietenele sau membri familiei, accesul la locurile din spate facandu-se foarte usor multumita celor doua usi din spate cu care sunt prevazute toate masinile de tip hatchback. Portbagajul este suficient de incapator pentru patru bagaje mai mici, in cazul in care doriti sa transportati mai multe bagaje, mai volumioase va recomandam cu caldura o masina din clasele berlina sau break.

In cazul in care doresti sa inchiriezi un Seat Ibiza din Cluj Napoca, o masina ideala pentru traseele prin oras si inafara acestuia, acesta este modelul potrivit pentru tine, iar pretul porneste de la 19,00 EUR / zi.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere Seat Ibiza Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Seat Ibiza in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Seat Ibiza 29 EUR 24 EUR 21 EUR 19 EUR 100 EUR

 

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Seat Ibiza.
inchiriere seat ibiza cluj