Inchiriere Seat Leon

Clasa: Hatchback / Coupe
Carburant: Diesel
Cutie Viteze: Manual
Consum Carburant: 5-8 l/100km
Capacitate Pasageri: 5
Capacitate motor: 2000 cmc
Bagaj max: 2
Usi: 5
Pret de la: 23,00 EUR / zi
Depozit: 300,00 EUR
Kilometri: Nelimitat
Informatii Aditionale
  • ABS
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Geamuri Electrice
  • Inchidere Centralizata
  • Pilot Automat
  • Servodirectie
  • Sistem Audio

Seat Leon de inchiriat Cluj Napoca

ProRentACar Cluj Napoca ofera spre inchiriere un Seat Leon din clasa Hatchback. O masina potrivita atat pentru traficul aglomerat din interiorul oraselor, cat si pentru calatoriile la drum lung. Dimensiunile medii ale masinii fac din aceasta un model usor de manevrat, dar care totusi ofera tot confortul necesar, astfel incat nici un pasager sa nu se simta inghesuit. Masina este dotata cu un motor de 2000 ccm diesel, motor care genereaza un consum mediu aproximativ care se incadreaza in intervalul 5 – 8 litri la 100 de km.

Esti fan al marcii Seat? Iti place modelul Leon? Noua sigur ne place, daca si tie iti place acest model de hatchback in detrimentul altora, de la alti producatori, te invitam sa inchiriezi Seat Leon din Cluj Napoca. Venim sa predam masina la locatia aleasa de tine (in orice cartier din Cluj Napoca) sau chiar la aeroport, conditiile de predare ale masinii fiind indentice. Pentru inchirierea autovehiculului este avantajoasa o perioada mai mare de timp (mai multe zile de inchiriere) pentru a obtine cel mai avantajos pret. In acest sens, va sugeram sa rezervati masina din timp, pentru a evita eventualele suprapuneri de program cu alte persoane care vor sa o inchirieze.

Pretul pentru inchirierea masinii porneste de la 23,00 EUR / zi.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere Seat Leon Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism Seat Leon in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Seat Leon 36 EUR 29 EUR 26 EUR 23 EUR 100 EUR

 

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism Seat Leon.

inchiriere seat leon cluj