Inchiriere VW Passat

Carburant: Diesel
Capacitate motor: 2000 cmc

VW Passat de inchiriat Cluj Napoca

Ai nevoie de o masina spatioasa si in acelasi timp confortabila? ProRentACar Cluj Napoca iti recomanda sa inchiriezi VW Passat Break. O masina care iti ofera un confort sporit datorita dotarilor premium pe care le are si in acelasi timp un spatiu de depozitare suficient de mare datorita protbagajului cu un volum de 603 l, care prin rabatarea scaunelor din spate extinde foarte mult spatiul de depozitare al masinii. Astfel, VW Passat Break este recomandata atat pentru vacantele cu familia, cat si pentru o calatori cu prietenii, fiind suficient spatiu pentru bagajele dumneavoastra. Pe langa aceste caracteristici pe care autovehiculul le ofera, masina are un consum mediu estimativ situat intre 7 si 9 litri la 100 de km.

Inchiriaza VW Pasat Break in Cluj Napoca la preturi incepand de la 37,00 EUR / zi.

Pret inchiriere VW Passat Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism VW Passat in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Volskwagen Passat 56 EUR 46 EUR 41 EUR 37 EUR 200 EUR

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism VW Passat.
inchiriere vw passat cluj