Inchiriere VW Polo

Clasa: Hatchback / Coupe
Carburant: Benzina
Cutie Viteze: Manual
Consum Carburant: 4-5L/100km
Capacitate Pasageri: 5
Capacitate motor: 1400 cmc
Bagaj max: 1
Usi: 5
Pret de la: 16,67 EUR / zi
Depozit: 300,00 EUR
Informatii Aditionale
  • ABS
  • Aer Conditionat
  • Air Bags
  • Inchidere Centralizata
  • Servodirectie
  • Sistem Audio

VW Polo de inchiriat Cluj Napoca

Polo, o masina din clasa hatcbback produsa de marca germana dedicata clasei cu bugete medii, Volkswagen, cunoscuta pentru produsele sale de foarte buna calitate la preturi concurentiale. Astfel, inca din anul 1975 apare pe piata prima masina din seria VW Polo, integrata de specialisti in clasa supermini. Din acel moment si pana in ziua de azi au existat 5 generatii diferite, fiecare bazandu-se pe o platforma si serii de motoare diferite, evident, fiecare dintre cele 5 generatii avand diferite trepte de facelift.

Trebuie mentionat faptul ca Polo-ul atat de cunoscut in zilele noastre pentru modul in care isi face treaba ca masina de oras, in zonele urbane aglomerate, cu putine locuri de parcare si trafic infernal, poate fi regasit si pe alte caroserii inafara de hatchback: sedan si estate. Modele asemanatoare produse de acelasi concern german sunt: Audi A1, Seat Ibiza, Skoda Fabia. Motorizarea disponibila pe acest model de Polo este benzina 1400 ccm. Consumul mediu estimat pentru aceasta motorizare este de 4-5 l/100 km. Va asteptam cu drag sa inchiriati VW Polo din Cluj Napoca, la doar 16.67 euro/zi.

*imaginile prezentate pe acest website pot fi cu titlu reprezentativ

Pret inchiriere VW Polo Cluj Napoca

In tabelul de mai jos este exprimat pretul/zi pentru inchirierea unui autoturism VW Polo in functie de numarul de zile pe care il doriti.

Masina/Pret/Zi 1 -> 3 zile 4 -> 10 zile 11 -> 20 zile 21 -> 365 zile Depozit
Volkswagen Polo 25 EUR 20 EUR 18 EUR 17 EUR 100 EUR

 

In Graficul situat mai jos este exprimat pretul total de inchiriere in functie de numarul de zile pentru care ati inchiriat un autoturism VW Polo.

inchiriere vw polo cluj