Vara a trecut si toamna se instaureaza cu pasi repezi si multi dintre noi ne gandim cu melancolie la concediul din vara si cat de departe e cel de vara viitoare.

Avem vesti bune pentru aceea dintre voi care sunt salariati si si-ar dori inca un concediu pana la cel de Craciun, in care sa se mai desprinda de munca de zi cu zi.

La finalul lunii Noiembrie, avem prilejul de a beneficia de 10 zile de concediu, cu doar 3 zile de concediu de la angajator.

Zile libere legale la finalul lunii noiembrie si inceputul lunii Decembrie:

1. 30 noiembrie – joi -Sfantul Andrei
  2. 1 decembrie – vineri – Ziua Nationala a Romaniei

Astfel, daca va luati 3 zile de concediu, 27, 28 si 29 noiembrie (de luni pana miercuri), puteti beneficia de un concediu care incepe in data de 24, vineri, un weekend si inca o saptamana intreaga, revenind cu forte proaspete la munca si mult mai relaxati, abia in data de 6 decembrie, luni. Din 6 decembrie pana la sarbatorile de Craciun si concediul aferent pentru majoritatea romanilor angajati mai este foarte putin si anul acesta va trece mult mai usor.

Probabil ca bugetul pentru concedii s-a cam terminat, urmand si luna cadourilor, luna decembrie, bugetul poate fi limitat pentru excursii inafara granitelor, city breakuri si zboruri cu avionul care sunt la mare cautare in acea perioada.

Noi va propunem sa vizitati Romania printr-un road trip de cateva zile, tara noastra are numeroase atractii turistice pe care cu siguranta inca nu le-ati vizitat, peisaje de exceptie si obiceiuri de descoperit.

Depuneti-va cererile de concediu, dati share acestuil articol persoanelor cu care vreti sa mergeti in acest road trip si beneficiati de un concediu ieftin si de o pauza mult dorita.

In cazul in care aveti nevoie de o masina incapatoare si plecati din Cluj Napoca, puteti sa va ganditi si la inchirierea uneia, preturile impartite la 4 persoane sunt foarte accesibile.

Va recomandam masinile din clasa break, masini incapatoare atat in interior, spatiu suficient pentru 4-5 persoane si un portbagaj generos, viziteaza linkurile de mai jos:

Pentru fiecare dintre automobile va oferim 2 pachete diferite de preturi, 4 zile si 11 zile (unde beneficiati de un pret mai mic decat pt. 10 zile), dar desigur, dvs. puteti sa alegeti un numar de zile potrivit zilelor de concediu si traseului pe care vi-l propuneti:

masini break de inchiriat road trip

VW Passat – solutie intermediara

• 4 zile – 184 de euro / 4 persoane = 46 de euro de persoana (11,5 euro / zi)
  • 11 zile – 451 de euro / 4 persoane = 113 de euro de persoana (10,25 euro / zi)

Opel Insignia – masina cu dotari premium:

• 4 zile – 192 de euro / 4 persoane = 48 de euro de persoana (12 euro / zi)
  • 11 zile – 473 de euro / 4 persoane = 118,25 de euro de persoana (10,75 euro / zi)

Ford Focus – ceai mai ieftina optiune:

• 4 zile – 100 de euro / 4 persoane = 25 de euro de persoana (6,25 euro / zi)
  • 11 zile – 242 de euro / 4 persoane = 60,5 de euro de persoana (5,5 euro / zi)

Preturile sunt finale, includ: TVA, asigurare RCA, CASCO si rovinieta.

Toate masinile au minimul de dotari necesare unei astfel de calatorii: clima, geamuri electrice, sistem audio profesional, incarcate cu freon si lichid de parbriz, pregatite cu anvelope de iarna noi si toate schimburile de consumabile efectuate.

Tie ce regiunea a Romaniei ti-ar placea sa vizitezi?

• Dorin7 noiembrie, 2017 - Răspunde

Wow ce tare! Aveti dreptate, ce bine primit ar fi un astfel de concediu.
    P.S De unde este imaginea de sus?

• prorent7 noiembrie, 2017 - Răspunde

Salut Dorin, ne bucuram ca ti-a fost utila aceasta informatie!
    Imaginea este de pe Transfagarasan, toamna. Este o zona superba ce merita vizitata intr-un astfel de road trip!