Favorites

Despre PRO RENT A CAR

Pro Rent A Car Cluj este solutia de incredere pentru inchirerea unei masini in Cluj Napoca si in judetele invecinate, castigandu-si clientii cu cele mai bune oferte de inchirieri auto din regiune din 2017.

Inchirierea unei masini nu a fost niciodata mai simpla si mai convenabila! Oferim solutia perfecta pentru a inchiria o masina rapid si fara griji.

Pro Rent A Car va pune la dispozitie serviciul de inchirieri masini din Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca la standarde europene privind calitatea masinilor inchiriate si a serviciilor prompte prestate, la un pret avantajos. Pentru noi, principiul de baza este siguranta si confortul pasagerilor.

De peste 5 ani inchiriem masini in toata Romania in zeci de locatii ieftin si fara taxe ascunse.

Car Driving

De ce noi?

Alegeti Pro Rent A Car Cluj! Inchirierea unei masini nu trebuie sa fie o experienta neplacuta. Oferim o abordare simpla si fara griji, astfel incat sa va bucurati de confortul si flexibilitatea unei masini inchiriate.

Suntem o echipa cunoscuta pentru energia pozitiva, centrata pe client si orientata spre servicii excelente. Ne-am angajat sa oferim experiente de inchiriere auto fara probleme, iar asta este pasiunea noastra. Totul ceea ce facem este gandit cu atentie la confortul suprem al clientului nostru. De aceea, oferim o experienta de inchiriere auto rapida si simpla, cu o rezervare usoara in doar trei pasi. In plus, livram gratuit masina aleasa oriunde va aflati, oferim servicii de preluare si multe alte beneficii pentru a va asigura ca va bucurati de o experienta de inchiriere auto fara griji.

Asigurati-va cea mai buna experienta de inchiriere auto pe care o veti avea vreodata si rezervati acum!

Front Car Pana

Echipa noastra

Suntem mereu aici pentru a va ajuta si pentru a va oferi suportul necesar. Echipa noastra de asistenta pentru clienti este mereu la dispozitia dumneavoastra si este pregatita sa va ofere sugestii si solutii adaptate nevoilor dumneavoastra. Puteti lua legatura cu noi cu usurinta prin intermediul WhatsApp sau apelurilor telefonice, si ne asiguram ca veti primi un raspuns prompt si corespunzator.

Asistenta 24/7

Înțelegem că viitorul este incert și că pot apărea situații neprevăzute. Oferim asistență pentru avarii 24 de ore din 24, 7 zile din 7, astfel încât vehiculele noastre să nu va cauzeze probleme. În caz contrar, puteți conta întotdeauna pe noi pentru a vă ajuta să le rezolvați cât mai rapid și eficient posibil.

Flexibilitate totala

Oferim opțiuni de închiriere auto fără a fi necesară deținerea unui card de credit, în cazul achiziționari unei asigurări RISC 0. Îți oferim flexibilitate totală, deoarece anularea rezervărilor este gratuită. Punem la dispoziția clienților noștri servicii de livrare și preluare gratuite în Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca, indifferent de oră.

Siguranță și Igienizare Auto

Pentru a ne asigura că oferim vehicule de închiriat sigure și curate, testăm fiecare mașină pentru a detecta orice defect tehnic și o igienizăm atent după fiecare utilizare. În contextul pandemiei actuale, suntem conștienți că este nevoie de precauție suplimentară în ceea ce privește igiena și siguranța, motiv pentru care nu tratăm niciodată superficial aceste aspecte și ne asigurăm că vehiculele noastre sunt mereu într-o stare impecabilă pentru clienții noștri.

PRO RENT A CAR Logo

Logo-ul și filosofia noastră: Logo-ul Pro Rent A Car reflectă originile noastre și poziția dominantă pe piața din Transilvania si județul Cluj. Acesta reprezintă valorile noastre fundamentale și caracterizează identitatea noastră de marcă. În centrul filozofiei noastre stau transparența, onestitatea și integritatea, reflactate prin culorile alb-albastru si tipografia stilizată utilizată.

Viziunea Noastră

Atunci când discutăm despre mașini de închiriat și facilitarea călătoriilor, avem în vedere să fim lideri în industrie prin oferirea serviciilor de cea mai bună calitate. Scopul nostru este să schimbăm perspectiva oamenilor cu privire la acest serviciu, transformând-o într-o opțiune atractivă și rentabilă pentru deplasare. Pe viitor, intenționăm să ne extindem raza de acțiune, serviciile și comunitatea noastră.

Rising Rafiki

Misiunea Noastră

Suntem hotărâți să oferim servicii de închiriere auto lipsite de inconveniente și complicații. Ne-am angajat să facem închirierea auto cât mai ușoară posibil și să eliminăm orice obstacol. În calitate de consultanți, ne angajăm să fim prietenoși și să oferim soluții flexibile și adaptate la nevoile individuale ale fiecărui client. Onestitatea și integritatea sunt fundamenteale pentru dezvoltarea companiei noastre.

Creșterea afacerii, profitabilitatea și stabilitatea financiară sunt toate consecințe firești.

Munca în echipă

Suntem dedicați muncii în echipă și suntem convinși că aceasta este cea mai eficientă metodă pentru a obține rezultatele dorite. Suntem conștienți că realizarea lucrurilor mărețe nu este posibilă de unul singur, motiv pentru care suntem mândrii de echipa noastră loială, pricepută și generoasă; factor primordial în succesul nostruÎn timp ce vă bucurați de o călătorie confortabilă spre destinație, puteți fi siguri că există oameni care muncesc din greu în culise pentru a face ca totul să funcționeze perfect.

Munca în echipă și eforturile unificate ne fac să fim jucători puternici în industria – inchirieri auto Cluj.

Serviciile noastre sunt supreme datorită determinării și unității echipei noastre de la Pro Rent A Car Cluj. Vă prezentăm cu mândrie echipa noastră expansivă, care lucrează din greu pentru a ne asigura că ne îndeplinim promisiunile către clienții noștri.

Pro Support Team

Echipa de asistență pentru clienți de la Pro Rent A Car Cluj este mereu la dispoziția dumneavoastră, oferindu-vă informații clare și precise cu privire la serviciile noastre. Indiferent de întrebările, sugestiile sau reclamațiile pe care le aveți, suntem aici pentru a vă ajuta în orice mod posibil.

Pro Team

Suntem conștienți că transportul sigur și eficient este o prioritate pentru clienții noștri, astfel încât echipa noastră tehnică efectuează verificări regulate asupra tuturor mașinilor de închiriat. În plus, respectăm cu strictețe toate obligațiile fiscale și administrative, pentru a ne asigura că declarațiile și tranzacțiile sunt efectuate în mod corespunzător.

Pro Drivers

Suntem mândri să vă oferim un serviciu de livrare de înaltă calitate prin intermediul echipei noastre de șoferi profesioniști. Aceștia vor veni la adresa indicată de dumneavoastră pentru a livra și prelua vehiculul ales într-o manieră promptă și eficientă. Puteți avea încredere că vehiculul va ajunge în stare perfectă, la timp astfel încât să puteți începe călătoria dumneavoastră fără nicio întârziere.

Pro Washing Team

Închirierea unui mașini ar trebui să fie o experiență fără griji și, mai presus de toate, sigură. Echipa noastră de igienizare și spălare a mașinilor închiriate se asigură că toate vehiculele sunt perfect curate și igienizate înainte de a fi livrate clienților noștri. Ne luăm responsabilitatea de a vă oferi cele mai înalte standarde de igienă și curățenie.

Poziția globală

La Pro Rent A Car Cluj, suntem dedicați să vă oferim o experiență de călătorie fără probleme și convenabilă. Nu ne limităm eforturile la îmbunătățirea serviciilor noastre de închiriere a vehiculelor în Cluj, Târgu Mureș și Sibiu – ne extindem soluțiile noastre la nivel național pentru a fi acolo unde aveți nevoie de noi. Cu servicii de înaltă calitate și o echipă de experți dedicată, suntem aici pentru a vă ajuta să ajungeți la destinația dumneavoastră în siguranță și confort, oriunde ați fi.

Suntem mereu în căutarea unor soluții inovatoare pentru a răspunde nevoilor clienților noștri din diferite domenii. Cautăm mereu să ne îmbunătățim serviciile și să găsim soluții eficiente și convenabile pentru toți clienții noștri.

Mărcile de autoturisme care compun flota Pro Rent A Car Cluj

Ai o întrebare? Contactează-ne..

+40 741 130 272
FEEDBACK
    Call Now Button