Favorites

2016 Audi Q5

Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
LISTĂ PREȚURI
 • 1 zi 100€
 • 3+ zile 89€
 • 7+ zile 85€
 • 14+ zile 82€
 • 30+ zile 75€
De la 75€ / zi
Rezervă Acum Whatsapp

Pentru Clienții EU

passport Permis de conducere
license Carte de identitate
license Copie Pașaport

Pentru Clienții US, Canada, GCC, UAE

passport Permis de conducere
license Permis Internațional de conducere
license Copie Pașaport

Întrebări frecvente și răspunsuri

1. Ce documente sunt necesare pentru a inchiria o masina?
Dacă sunteți rezident al Uniuni Europene, trebuie să furnizați:
 • Copie a pașaportului sau a cărții de identitate
 • Permis de conducere valabil
Dacă sunteți un turist din US, Canda, GCC, UAE care vizitează România, trebuie să furnizați:
 • Copie a pașaportului sau a cărții de identitate
 • Permis de conducere valabil
 • Permis de conducere international valabil
Indiferent de țara din care veniți, trebuie să aveți cel puțin vârsta de 21 de ani și să fiți posesor al permisului de conducere de cel puțin un an pentru a putea închiria o mașină de la Pro Rent A Car Cluj.
Nu este necesar să achitați în avans rezevarea telefonică sau online a unui autoturism.
Plata se efectuează la începutul perioadei de închiriere, în momentul semnării contractului și primirii mașinii.
La preluarea autovehiculului, puteți efectua plata cu cardul de debit/ credit, prin transfer bancar sau în numerar.
Da, bineînțeles, puteți în euro (EUR), dolari americani (USD) sau alte monede convertibili la cursul BNR din ziua plății.
Depozitul de garanție va fi restituit înapoi integral la predarea autoturismului în aceleași condiții, dupa verificarea îndetaliată a mașini închiriate de către personalul Pro Rent A Car Cluj.
Perioada de închiriere a mașinii poate fi prelungită cu acordul agenției, cu condiția achitării costului pentru zilele suplimentare de închiriere, precum și a oricăror opțiuni suplimentare față de rezervarea inițială.
Satisfacția dumneavoastră este o prioritate pentru noi, motiv pentru care ne dorim să vă oferim un autoturism care să corespundă preferințelor dumneavoastră. În cazul în care autoturismul ales inițial nu se potrivește cerințelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați telefonic, astfel încât să putem să găsim împreună o altă soluție care să vă satisfacă.
Da, puteți închiria o mașină pentru o altă persoană, cu condiția ca aceasta să îndeplinească condițiile de închiriere specificate de compania de închirieri auto, cum ar fi vârsta minimă și disponibilitatea unui permis de conducere valabil. De asemenea, este posibil să fie necesare informații suplimentare sau documente pentru a confirma identitatea și eligibilitatea persoanei care va conduce mașina în timpul perioadei de închiriere.
Este permisă conducerea mașinii închiriate de către doi șoferi adiționali, primul fiind GRATUIT, pentru al doilea sofer adițional se va percepe o taxă suplimentară de 2 euro (EUR)/ zi. Persoanele desemnate ca șoferi adiționali vor trebui să îndeplinească aceleași condiții de închiriere ca și șoferul principal.
Puteți anula rezervarea mașinii gratuit cu cel puțin 24 de ore înainte de preluarea autovehiculului, prin anunțarea agenției de închirieri.
Prețul afișat pentru închirierea mașini este final și include toate taxele și serviciile obligatorii, fără costuri ascunse. Astfel, prețul include TVA, asigurare RCA, asigurare Full Casco cu Fransiză 0 (în cazul în care se alege asigurarea suplimentară RISC 0), asigurare pentru furt, rovinieta, cauciucuri de sezon și taxa de aeroport. Vă rugăm să verificați cu atenție termenii și condițiile de închiriere pentru informații suplimentare referitoare la costurile suplimentare opționale.
La Pro Rent A Car Cluj, toate mașinile disponibile pentru închiriere sunt dotate cu aer condiționat (AC) și radio FM. În plus, modelele mai noi de mașini de închiriat sunt echipate cu port USB, Bluethoot și port de încărcare pentru telefonul mobil, astfel încât să puteți beneficia de confort și distracție în timpul călătoriei.
Limitele de viteză în România sunt următoarele:
 • 50 km/h în localități
 • 90 km/h în afara localităților
 • 100 km/h pe autostrăzi și drumuri expres
De asemenea, este important să țineți cont de semnele de circulație și de condițiile de trafic, care pot impune restricții de viteză mai mici decât cele menționate mai sus. De exemplu, în zonele de lucrări sau pe porțiuni de drum cu vizibilitate redusă, limita de viteză poate fi de 30 km/h. De asemenea, pe timp de iarnă, este recomandat să circulați cu o viteză adaptată condițiilor meteorologice și de drum.
În cazul în care se întâmplă un accident sau o defecțiune a mașinii închiriate, este important să contactați imediat compania de închirieri pentru a raporta situația și a primi instrucțiunile necesare. Pro Rent A Car Cluj vă va informa, de asemenea, despre orice documente sau proceduri obligatorii pe care trebuie să le efectuați în astfel de situații. Este important să păstrați calmul și să acționați prompt în astfel de situații.
Mașina închiriată se va returna la locul și ora stabilită în contractual de închiriere.
Este recomandat să contactați compania de închirieri auto cu cel puțin 2 ore înainte de ora stabilită pentru a confirma locația și ora exacta de returnare a mașinii. În cazul în care returnarea are loc între orele 00:00 și 8:00 dimineața, este necesar să ne anunțați cu o zi înainte.
Îți predăm mașina cu rezervorul plin și trebuie adusă tot cu rezervorul plin. Recomandarea noastră este ca să alimentați cât mai aproape de locul predării și să păstrați ultimul bon de combustibil.

Ai o întrebare? Contactează-ne..

+40 741 130 272
FEEDBACK
  Call Now Button